Bordreservasjoner og spørsmål: 67 97 24 00

ÅPNINGSTIDER SOMMEREN 2018

Django Reinhardt-kveld med Touché Monet 27. september

By Aktuelt Kommentarer er skrudd av for Django Reinhardt-kveld med Touché Monet 27. september

Django Reinhardt-kveld med Touché Monet

Det er 64 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.
På Uno Mas, Lørenskog arrangeres det Django Reinhardt-kveld onsdag 27 september kl 20:00. Bandet som holder konserten er den tidligere gruppen Touché, som nylig har oppgradert navnet sitt til “Touché Monet”. Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. Touché Monet er en av de ledende gruppene for stringswing og sigøyner-jazz i landet. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.
Django Reinhardt hadde med fiolinist Stéphane Grappelli – Touché Monet har med den amerikanske fiolinisten Meade Richter. Meade har røtter i sjangeren bluegrass og har vunnet store konkurranser og utmerkelser i sistnevnte sjanger. I 2012 fikk han tittlen Master Fiddler fra staten North Carolina.
Ved konserten i Lørenskog har Touché Monet med sin utgivelse fra tidligere dette året, “Grieg Swing” – Edvard Grieg i stringswing. Det er utelukkende komposisjoner av Grieg på denne utgivelsen, blant annet Solveis Sang, Våren og Mor Åses Død.

Spotify: https://play.spotify.com/album/5odRRVQOicpNq7if7StL08
Facebook: www.facebook.com/touchemonet
Soundcloud(som Touché): www.soundcloud.com/touchetrio
Nettside(som Touché): www.toucheband.no

Billetter kr 150 kjøpes i døra med kontant eller vipps

Husk å bestill bord på 67972400 eller epost bordbestilling@unomas.no

 

Post navigation