Bordreservasjoner og spørsmål: 67 97 24 00

Arrangementer

20. september kl. 19.00 Django Reinhardt-kveld med Touché Monet

By Aktuelt Kommentarer er skrudd av for 20. september kl. 19.00 Django Reinhardt-kveld med Touché Monet

Det er 65 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.
På Uno Mas i Lørenskog arrangeres det Django Reinhardt-kveld for andre år på rad. Arrangør av kvelden er gruppen som tidligere het Touché, og som i fjor oppgradert navnet sitt til “Touché Monet”. Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. Touché Monet er en av landets ledende grupper for stringswing og sigøyner-jazz i stil fra Django Reinhardt og Hot Club de Norvége. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.

Django Reinhardt hadde med fiolinist Stéphane Grappelli – Touché Monet har med den amerikanske fiolinisten Meade Richter. Meade har røtter i sjangeren bluegrass og har vunnet store konkurranser og utmerkelser i sistnevnte sjanger. I 2012 fikk han tittlen Master Fiddler fra staten North Carolina i USA.
Ved konserten i Lørenskog har Touché Monet med deres utgivelse fra tidligere dette året, “Mosaic”. Det er flere egne kompisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.

Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Konsertstart kl 19.00
Inngangspenger kr 150,-

Se vår Facebookside for oppdateringer av arrangementet.

Post navigation