Bordreservasjoner og spørsmål: 67 97 24 00

Arrangementer

12. januar kl. 19.00 – Vinsmaking med gåsehud

By Aktuelt Kommentarer er skrudd av for 12. januar kl. 19.00 – Vinsmaking med gåsehud

Da gjør vi vårt for at 2018 skal få en pangstart med en vinsmaking utenom det vanlige! Vingården Castellare i Chianti er kjent for både å lage gode Chianti Classico, samt Supertoscanere. I de beste årgangene lager de en helt spesiell vin basert på en blend av deres tre beste viner: Coniale, Poggio Ai Merli og I Sodi. Forrige årgang – 2010 bærer navnet «33» som henviser til deres 33’ende årgang. Det siste skuddet på stammen er årgang 2013 og har fått betegnelsen «33 + 3». Disse 2 fantastiske vinene, samt 3 andre referanseviner skal vi smake oss gjennom.
Pris pr. person blir 690.-
Bestill bord for å melde deg på, via facebook eller på bordbestilling@unomas.no
Gode opplevelser venter deg!
Velkommen!

Følg med på vår Facebookside for oppdateringer av arrangementet.

Post navigation